Feesten en partijen

Het Vitus voor uw feesten en partijen

Voor uw feest of partij kunnen wij zeer flexibel met uw wensen omgaan.

De grote zaal is 160m² en geschikt voor partijen van 50 tot 130 zittende of 300 staande gasten. Deze zaal beschikt over een bar en  podium waar de eventuele band/DJ kan staan. Tevens zeer geschikt om “stukjes” op te voeren.

De kleinere zaal is 42m² en geschikt voor bijvoorbeeld een diner voor een gezelschap tot 25 personen, een vergadering, cursus of meeting. Tevens is deze zaal geschikt voor onze superleuke kidsfeesten.

Wij verzorgen op maat gemaakte arrangementen. In een persoonlijk gesprek kunt u uw wensen duidelijk maken en wij kunnen wij u vertellen wat de mogelijkheden zijn. De zalen kunnen naar wens worden ingericht. Graag maken wij vrijblijvend een afspraak om u onze zalen te laten zien.

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsavond, reünie, jubileum of een swingend feest, u kunt aan alle activiteiten uw eigen sfeer geven. Op de dag/avond dat u bij ons de grote zaal huurt, kunt u gratis gebruik maken van onze kleine zaal, waar bijvoorbeeld de kinderen heerlijk kunnen spelen. Wij zorgen voor spelletjes, kleurboeken en speelgoed. Desgewenst regelen wij er een ervaren kinderoppas bij.

Natuurlijk kunnen wij zorgen voor heerlijke hapjes, diverse buffetten, belegde verse broodjes of snackwanden.

Arrangementen

Wij kunnen voor elke gelegenheid een gepast arrangement voor u samenstellen. Wij zijn zeer flexibel en denken graag met u mee om de gelegenheid zo te laten verlopen zoals u dat wenst.

Wat betreft de inrichting kunnen we alle kanten op. Deze kunnen we aanpassen aan uw wensen en het aantal te verwachten gasten.

Wij beschikken over een extra zaal waar U met een klein gezelschap kunt dineren. We kunnen deze zaal desgwenst omtoveren tot kidsroom, we hebben kindermeubeltjes, kleurboeken, speelgoed en spelletjes.

Wij kunnen natuurlijk al uw hapjes en buffetten verzorgen.

Natuurlijk kunt u vrijblijvend met ons een afspraak maken waarin U uw wensen kenbaar kunen maken en wij U kunnen vertellen wat allemaal mogelijk is.