Bruiloften

Uw bruiloft in het Vitus

Het Vitus is een karakteristiek gebouw met een uitstekende uitstraling voor uw bruiloft.

Er zijn oneindig veel mogelijkheden om deze mooie dag bij ons te vieren. Niets ligt vast, waardoor wij zeer flexibel met uw wensen om kunnen gaan en daardoor deze romantische dag kunnen laten verlopen, zoals U dat wilt.

De grote zaal beschikt over een zeer goede geluidsinstallatie en is tevens voorzien van extra stroomvoorziening, zodat ook een grote band geen probleem is. Ook op het gebied van welkomstdrankjes, fantastische bruidstaarten, geweldige cupcakes, heerlijke hapjes en diverse buffetten kunnen wij veel voor u betekenen.

Wij weten wat het is om op deze dag zorgeloos alles aan ons over te dragen, zodat U heerlijk kunt genieten.

Vanuit de grote zaal kijkt U uit op ons mooie terras met loungesetjes onder de lindebomen. Bij mooi weer kunt U ook hier genieten van uw hapje en drankje. Bij minder mooi weer zorgen wij voor een mooie overkapping.
U kunt op uw feestdag gratis gebruikmaken van onze kleine zaal, die wij kunnen omtoveren tot een zeer geschikte kinderzaal, voorzien van speelgoed en kleurboeken. Indien gewenst, kunnen wij een ervaren kinderoppas inzetten. Ook voor de kids hebben wij limonade, kinderhapjes en een kindermenu.

Wij zullen ervoor zorgen dat alles tot in de kleinste details goed verzorgd zal zijn.
Wij staan voor kwaliteit en service.

Graag horen wij in een persoonlijk gesprek uw wensen en vertellen wij U over onze mogelijkheden .