Het Vitus

KONINGSNACHT FEEST!

Met live muziek van Martin Warmerdam, Dennis Haverlag & DJ Eef Lacet.

Kaartjes: 5 euro! Voor kaartjes stuur een berichtje naar 06 52372029!

VOL = VOL

 

Leuk dat U onze website bezoekt.

Het Vitus is voor Blaricummers en mensen in de directe omgeving een begrip. Wij vinden het geweldig met U mee te denken als U een feest of partij in Het Vitus wilt gaan houden. Wij luisteren graag naar uw wensen en zullen er alles aan doen om alles zo te laten verlopen zoals U dat wenst.

De grote zaal kunnen wij altijd naar uw wens inrichten. Naar gelang de gelegenheid  en uw gasten zullen we samen met U bespreken wat de meest  geschikte opstelling is. Bij de sfeerimpressies kunt U een idee krijgen van diverse opstellingen.

De kleine zaal hebben we helemaal gerestyled. Deze is zeer geschikt voor een kleine vergadering, een etentje met een klein gezelschap, maar ook kunnen we deze omtoveren tot kidsroom. Wij hebben kindermeubeltjes, speelgoed, kleurboeken, en spelletjes zodat ook de kids zich uitstekend kunnen vermaken.

Mocht U graag willen dat wij op locatie iets voor U verzorgen, kan dat natuurlijk ook. Wij hebben ervaring in het cateren op locatie. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw feest bij U thuis of in de tuin soepel verloopt en U lekker zorgeloos kunt genieten van uw eigen feest.
Wilt U graag een feest thuis geven, de catering zelf verzorgen alleen de avond zelf niets willen doen? Dan kunt U bij ons personeel inhuren voor het ontvangen en verzorgen van uw gasten. Natuurlijk gaan wij pas naar huis als alles weer opgeruimd en schoon is.

Ook kunt U gebruik maken van onze bezorgservice. Wij maken dan de door U gewenst hapjes en brengen deze bij U thuis.

Zoekt U voor uw bedrijf of familie een leuk uitje? Wij hebben een superleuke Gooische route/speurtocht die af te leggen is per fiets/step of auto. Onderweg kunnen we voor een versnapering zorgen, of kunt U een gezellige stop maken bij een van de andere  Blaricumse horecagelegenheden. Deze activiteit is goed te combineren met b.v. een vergaderochtend, lunch of b.b.q.

Mocht u vragen hebben of ergens meer over willen weten, kunt U natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Speciale arrangementen

Mocht U speciale wensen hebben voor uw feest, partij,condoleance of bedrijfsdag zijn wij enorm flexibel. De zalen kunnen naar uw wensen worden ingericht. Wij zullen er alles aan doen de dag zo te laten verlopen, zoals U dat graag wilt. Niets staat vast.

Graag informeren wij U in een vrijblijvend persoonlijk gesprek over wat er allemaal mogelijk is bij ons.